dimecres, 11 de juny de 2014

3 en 1!

Us diré unes quantes coses grans, i us les resumiré, perquè sinó se'ns faran una muntanya.

De petit a gran.

Fa uns 3 anys, vaig crear un grup de nu-jazz o jazz-fusió o algo així, i com que estava allotjat a una web d'aquelles amb domini .tk. i no parava de caure, en vaig fer un Bandcamp, que és com donar-li un prestatge bonic.

Així doncs.

1. Bandcamp de Bravadúnia.


-----

Albatros, el grup amb el qual he compartit aventures i amistat els últims 10 anys, ens vam disoldre a principis de 2014. PERÒ. Falta sortir el 3er i últim disc. I un videoclip.


El disc es dirà Mundo Bosque (com ve podeu llegir aquí dalt) i se'n pot sentir una mostra al Soundcloud de la distribuidora, la casa xilena Mylodon Records.


Així doncs:

2. Avançament del 3er disc d'Albatros. Ah, i nou Bandcamp també!
-----

I per últim, dir que en breu arribarà el primer disc del meu projecte en solitari, el projecte que he anat gestant des de principis de segle (!) El seu nom és Red Pèrill, i el disc es dirà Planeta Crunch.
Serà un disc d'electrònica farcida de soul, de jazz, de funk, i de la psicodèlia, i que ha comptat amb la col.laboració puntual de Jaume Llombart, Marc González, Xavi Plaza i Joan Vilanova.

De moment hi podeu entrar per la via de l'humor, escoltant aquesta falca...... o bé, escoltant-ne el primer single, Planeta Crunch.
Per avui ja n'hi ha prou? No.

Us deixo amb una foto de "concert en paisatge idílic de Dos Toievski a Copons en família".
Queda com un regust més bo.Lluna nova